Veterinarska klinika Zajc & Co.

Zakaj izbrati prav našo bolnico za male živali?
Hitri, učinkoviti, izkušeni

Z nami boste zadovoljni vi in vaše živali. Hitro in zanesljivo diagnozo ter uspešno zdravljenje vam zagotavlja sočutna in uigrana veterinarska ekipa z več kot 25 letnimi izkušnjami.
 

Vse na enem mestu


Celovito zdravstveno oskrbo vaše živali - diagnostiko, zdravljenje in preventivo - opravimo pri nas.
 

Vedno dosegljivi podatki


Vsi zdravstveni podatki vaše živali - kartoteke, laboratorijski in slikovni izvidi - so dosegljivi v naši digitalni kartoteki easyVET.


Bolnišnična oskrba

V primeru daljšega zdravljenja bo za vašo žival dobro poskrbljeno. Vašega ljubljenca lahko brez skrbi pustite v naši bolnišnični oskrbi, saj bo v dobrih rokah naših izkušenih in prijaznih veterinarjev ter veterinarskih tehnikov.
 

MRI diagnostika


Za čim uspešnejše zdravljenje nevroloških obolenj smo bili prvi v Sloveniji opremljeni z magnetno resonančno diagnostiko za male živali.
 

Uspešno zdravljenje


Uspešno zdravljenje vašega ljubljenca vam zagotavlja naša sodobna diagnostična oprema, najnovejše metode zdravljenja in stalno strokovno izpopolnjevanje naših veterinarjev.

RTG, UZ, EKG, endoskopija

Za čim uspešnejšo diagnostiko in zdravljenje internističnih obolenj smo opremljeni z digitalnim RTG, UZ aparatom, EKG ter sistemom za bronho- in enteroskopijo.
 

Neboleča diagnostika


Za preglede vaših živali uporabljamo neboleče diagnostične tehnike, kot so UZ, RTG in MRI.
 

Organizirano dežurstvo


V primeru nujne pomoči izven rednega delovnega časa imamo organizirano dežurstvo.
Za nujno veterinarsko pomoč smo vam v sodelovanju z nekaterimi klinikami v Ljubljani na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu.

Preventiva in cepljenja

Za dolgo in zdravo življenje vaše živali nudimo cepljenja proti kužnim boleznim, širok spekter antiparazitikov ter vaši živali prilagojene preventivne preglede.
 

Enostaven dostop


Do nas pridete zelo enostavno, saj se nahajamo blizu ljubljanske severne obvoznice in imamo urejeno lastno parkirišče.
 

Svetovanje


Danes je ob veliki izbiri težko izbrati. V naši trgovini za male živali vam bomo olajšali odločitev o izbiri primerne dietne prehrane in svetovali o negi vaše živali.