Veterinarska klinika Zajc & Co.

Zakaj izbrati prav našo bolnico za male živali?
Hitri, učinkoviti, izkušeni

Z nami boste zadovoljni vi in vaše živali. Hitro in zanesljivo diagnozo ter uspešno zdravljenje vam zagotavlja sočutna in uigrana veterinarska ekipa z več kot 25 letnimi izkušnjami.
 

Vse na enem mestu


Prihranimo vam čas in denar. Celovito zdravstveno oskrbo vaše živali – diagnostiko, zdravljenje in preventivo - opravimo pri nas.
 

Vedno dosegljivi podatki


O vaši živali ve vsak veterinar v vsakem trenutku vse, kar mora vedeti. Vsi zdravstveni podatki - kartoteke, laboratorijski in slikovni izvidi so dosegljivi v naši digitalni kartoteki easyVET.


Bolnišnična oskrba

V primeru daljšega zdravljenja bo za vašo žival dobro poskrbljeno. Vašega ljubljenca lahko brez skrbi pustite  v naši bolnišnični oskrbi, saj bo v dobrih rokah naših izkušenih in prijaznih veterinarjev in asistentk.
 

MRI diagnostika


Za čim uspešnejše zdravljenje nevroloških in ortopedskih obolenj smo bili prvi v Sloveniji opremljeni z najnaprednejšo in neškodljivo magnetno resonančno diagnostiko .
 

Uspešno zdravljenje


Uspešno zdravljenje vašega ljubljenca vam zagotavlja naša najsodobnejša diagnostična oprema, najnovejše metode zdravljenja in stalno strokovno izpopolnjevanje naših veterinarjev.

RTG, UZ, EKG, endoskopija

Za čim uspešnejšo diagnostiko in zdravljenje internih in  kardioloških obolenj smo opremljeni  z digitalnim RTG, UZ aparatom (Doppler, EKG) s specialnimi ultrazvočnimi sondami ter sistemom za bronho-  in enteroskopijo .
 

Neboleča diagnostika


Vaše živali bodo navdušene, ker za preglede uporabljamo neboleče diagnostične tehnike, kot so MRI, UZ in RTG.
 

Organizirano dežurstvo


V primeru nujne pomoči imamo organizirano dežurstvo. Za nujno veterinarsko pomoč smo vam v sodelovanju z izbranimi klinikami v Ljubljani na voljo 24 ur na dan 365 dni v letu.

Preventiva in cepljenja

Za dolgo in zdravo življenje vaše živali nudimo njenemu načinu življenja prilagojeno cepljenje proti infekcijskim boleznim in preventivo pred paraziti .
 

Enostaven dostop


Urejeno parkirišče, enostaven dostop. Kako do nas? Do nas pridete zelo enostavno, saj se nahajamo blizu ljubljanske severne obvoznice in imamo urejeno lastno parkirišče.
 

Svetovanje


Danes je ob veliki izbiri težko izbrati. Kot skrbni strokovnjaki vam bomo  v naši trgovini za male živali olajšali odločitev o izbiri primerne dietne prehrane in svetovali o negi vaše živali.