01 565 51 20             info@klinika-vtz.si   

Naročite svojega ljubljenca na pregled


ali

Izkoristite BREZPLAČNI strokovni nasvet

ali

Prenesite si BREZPALČNI priročnik


Pasji mladič


Anketa o zadovoljstvu z našimi storitvami
REŠITE SE SKRBI -      

POKLIČITE ZDAJ!

   01 565 51 20

VETERINARSTVO

TRSTENJAK - ZAJC

klinika za male živali, d.o.o.


Ulica padlih borcev 23
1000 Ljubljana

 

01 565 51 20
 

info@klinika-vtz.si
 

01 565 51 25
 
vsak delavnik:
od 8.00 do 20.00

sobota:
od 8.00 do 13.00

po predhodem naročilu

Izven delovnega časa vam odzivnik posreduje številko dežurnega veterinarja

Novosti in ugodnosti


NOW! Fresh

Na policah naše trgovine lahko najdete novo hrano NOW! Fresh. Petcurean-ova linija Now! Fresh brez žit je prva suha hrana za pse, ki vsebuje samo 100% sveže meso - nikoli predelano in nikoli zamrznjeno. Hrana je narejena iz najbolj kakovostnega svežega mesa in olj (brez mok in stranskih produktov) katerim nato dodajo izbrano zdravo zelenjavo, sadje in jagode. Zaradi njihovega posebnega načina proizvodnje ni potrebno dodajati umetnih konzervansov in dodatkov za okus. V skladu z njihovo tradicijo so vse hrane narejene v majhnih serijah in po metodi kuhanja na pari, tako da se kar najbolje izkoristijo hranila, ki se nahajajo v surovih sestavinah. Iz tako pripravljene hrane pa bo pes ta hranila najbolje izkoristil. Je naravna hrana odličnega okusa in vsebuje najboljše prehranske vrednosti, ki so pomembna za zdravje vašega psa.


Nova dietna hrana TROVET


Letošnjo pomlad smo police naše trgovine obogatili z novo dietno hrano znamke TROVET  nizozemskega proizvajalca, specializiranega za medicinsko prehrano hišnih živali.

 

Hrana Trovet  je na trgu že od konca 80. let, tako se lahko proizvajalec pohvali z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem na področju specializirane prehrane za pse in mačke. Recepti so bili razviti v sodelovanju z veterinarsko univerzo v Utrechtu in vsi izdelki temeljijo na najnovejših spoznanjih na področju prehrane malih živali.

 

Hrano Trovet  odlikujejo:


    • visoko kvalitetne sestavine,
    • brez dodanih umetnih barvil in ojačevalcev okusa ali vonja,
    • surovine niso obdelane s konzervansi,
    • ugodna cena.

 

Na voljo so diete za pse in mačke za različna zdravstvena stanja (alergije, ledvična in jetrna obolenja, debelost …) v obliki briketov ali mokre hrane, poleg tega pa Trovet  ponuja tudi diagnozi primerne priboljške, ki jih lahko hranite skupaj z ustrezno dietno hrano.

 

Zaradi kvalitetnih sestavin in optimalne vsebnosti vseh potrebnih hranilnih snovi, je hrana Trovet  primerna za hranjenje vaše živali celo življenje, kar je posebno pomembno pri kroničnih obolenjih.

 

Pri izbiri ustrezne hrane za vašega ljubljenčka vam bomo z veseljem pomagali! Spremenjena prometna ureditev v okolici klinike


Od 18.12.2014 dalje sta del Ulice padlih borcev in Gogalova ulica ENOSMERNI cesti.

Na spodnjem zamljevidu si lahko ogledate možen dostop do klinike.

Z rednim cepljenjem proti pasjim kužnim boleznim privarčujete 10% pri pregledu!


Če smo Vašega kužka v tekočem letu cepili na naši kliniki proti pasjim kužnim boleznim (pasja kuga, parvoviroza, leptospiroza, hepatitis, kužni kašelj) , Vam za preglede nudimo 10% popust.

 
Privarčujte pri cepljenju legel psov in mačk!

Cena cepljenja je odvisna od števila mladičev. Pokličite na telefonsko številko 01 565 51 20 in izvedeli boste za konkreten strošek cepljenja vaših mladičkov.


S trikratnim cepljenjem mladiča do cenejše sterilizacije ali kastracije !


Če so bila vsa cepljenja mlade živali opravljena v naši veterinarski kliniki, vam v prvem letu življenja ob sterilizaciji in kastraciji nudimo 25% popust.

Zdravje vašega ljubljenca - naša skrb!


Naročite se na naše e-novice


Želite prejemati koristne novice o preventivi, novih načinih zdravljenja in naši ponudbi? Naročite se na e-novice.