Pomoč pri odločitvah o pravilni prehrani in negi vaše živali vam  v okviru klinike nudimo v naši trgovini za male živali. Založena je z izbrano dietno prehrano, prehranskimi dopolnili in vitaminskimi pripravki za podporo zdravljenja. Poleg tega boste pri nas našli preparate za nego kože in dlake, ustne votline in zob, ušes in drugih delov telesa. Vedno imamo na voljo tudi mlečne nadomestke ter pribor za hranjenje pasjih in mačjih mladičev.
 

Trgovina za male živali je odprta v ordinacijskem času veterinarske klinike vsak delavnik od 8. do 20. ure in ob sobotah od 8. do 13. ure.

V trgovini za male živali vam nudimo dietno prehrano uveljavljenih blagovnih znamk pasje in mačje hrane: Royal canin, Hill's, Trovet, Farmina, ... Na voljo imamo vse vrste priboljškov, tudi za predebele, preobčutljive in bolne. Poleg dietne prehrane smo za pomoč pri zdravljenju in ohranjanju zdravja vašega ljubljenčka za vas izbrali tudi kvalitetne in preizkušene dietetske, vitaminske in kozmetične pripravke priznanih proizvajalcev Virbac, Swedencare, …

Na vsa vprašanja o vzreji, negi in prehrani vaših domačih ljubljencev smo vam vedno prijazno na voljo.