01 565 51 20             info@klinika-vtz.si   

REŠITE SE SKRBI -      

POKLIČITE ZDAJ!

   01 565 51 20

VETERINARSTVO

TRSTENJAK - ZAJC

klinika za male živali, d.o.o.


Ulica padlih borcev 23
1000 Ljubljana

 

01 565 51 20
 

info@klinika-vtz.si
 

01 565 51 25
 
vsak delavnik:
od 8.00 do 20.00

sobota:
od 8.00 do 13.00

po predhodem naročilu

Izven delovnega časa vam odzivnik posreduje številko dežurnega veterinarja

Pravno pojasnilo

Varstvo osebnih podatkov

VeterinarstvoTrstenjak – Zajc d.o.o., klinika za male živali, Ulica padlih borcev 23, Ljubljana se zavezuje, da podatke, ki jih boste posredovali ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Vaš elektronski naslov, ki nam ga posredujete z dopisom po e-pošti, z vpisom na spletni strani www.klinika-vtz.si ali osebno na kliniki nam bo služil le za obveščanje o novostih, ugodnostih in ponudbi, povezanih z našo dejavnostjo. Če sporočil ne želite prejemati, se lahko kadarkoli odjavite


Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni za vodenje predpisnih evidenc, ki jih predvideva dobra veterinarska praksa in zakonodaja s področja veterinarstva. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.


Izključitev odgovornosti

Spletna stran www.klinika-vtz.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje kljub skrbnemu nadzoru ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo naše spletne strani so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Veterinarstva Trstenjak – Zajc d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon..
Pregled

Naročite svojega ljubljenca na
pregled

ali

Strokovni nasvet

Izkoristite BREZPLAČNI strokovni nasvet
veterinarja

ali

Brezplačni priročnik

Prenesite si BREZPALČNI priročnik
Pasji mladič

Vse kar morate vedeti preden izberete
pravega ljubljenca

Anketa

Anketa o zadovoljstvu z našimi storitvami
Zdravje vašega ljubljenca - naša skrb!


Naročite se na naše e-novice


Želite prejemati koristne novice o preventivi, novih načinih zdravljenja in naši ponudbi? Naročite se na e-novice.